četrtek, 21. marec 2013

Pomlad prinaša....uresničevanje ciljev, nogomet,ljubezen.....



No pa sem ga dočakal… klical sem ga že enkrat februarja, a ga ni in ni bilo. No, pa če bo sedaj sijal vse do septembra mu je vse oproščeno. Verjetno ste že ugotovili o kom govorim, o sončku seveda. Nekaj čarobnega je na njem, neka čarovnija, ki ti daje moč in voljo za naprej in ti riše nasmešek na obraz. Čeprav se je pokazal šele drugi dan, je moje razpoloženje neprimerno boljše, seveda v kombinaciji z NJO, brez nje zadnje čase pač nič nima smisla. Že samo pijačka na sončku, ko se kljub vrvežu ljudi, počutiš kot da vse okoli tebe stoji in da obstajava samo midva, mi da moči za tistih nekaj ur, dokler ne bova spet skupaj.

Ljubljanski maraton
Kos








Triglav
Ok smo 21.3 in sedaj je skrajni čas, da se postavijo cilji. Seveda za tiste, ki jih uresničujete že vse od 1.1. a vam je čas ušel in še nimate six packa za na morje ( projekt bikini 2013, Kos, Greece ) ;) Ampak tokratne cilje si ne samo postavit. Začnite jih uresničevati, pa če je to samo en.  Bolje to, kot 6 ciljev in vsakega na četrt.  Tako kot je rekel Michelangelo, pa ne tisti zeleni z oklepom, ki je najraje na svetu jedel pico, ampak tisti prvi pravi pred njim…''The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it''. No ker pač nevem kakšni so vaši cilji, vam bom zaupal par svojih…. Oviratlon, Nočna 10ka na Bledu, Kos, Brela, LC  z 20kg (18.5.), mogoče tek trojk (če me Žiga in Nina vzameta v trojčka:) ), ponovno na Triglav (že tretje leto zapored), potem spet 21ka na Ljubljanskem maratonu in pa nekaj kar me matra že dalj časa. Močno si želim oddelat en normalen triatlon. Ne vem kaj me tako vleče k tej ideji, a tek, kolo in plavanje se mi zdijo nora kombinacija…. Ok uglavnem postavite si cilje in jih začnite uresničevati, zapomnite si v življenju ni bližnjic in nihče ne bo ničesar naredil namesto vas. Bomo videli novembra koliko stvari bom obkljukal z zeleno :)


Pomlad ima še neko drugo čarobno moč. Namreč nekaj povezano z mojo prvo ljubeznijo. Saj veste kaj pravi Đorđe v pesmi Prva ljubav: Jedino mi važno bilo, da postanem levo krilo il centarfor školskog tima…. Jaaaaa začenja se spomladanski del sezone v Nogometu :) V tem delu pač ni prostora za napake, kar si naredil narobe v jesenskem delu moraš pač popraviti v spomladanskem. Komaj že čakam obuvanje kopačk, duele, driblinge, klizenje po blatu, igranje v dežju…. Ah ja… saj vem, včasih sem malo čuden :)
 

Poleg vseh ostalih stvari, se tudi drugje odvijajo noro hitro. Dnevi kar letijo mimo. Skozi okno v gymu počasi a uporno prodira sonček, ki nam daje moč za naprej. Komaj čakamo dneve, ko bomo lahko celotni trening opravili zunaj. Vseskozi dobivamo nove stvari. Ali večamo že tako veliko zbirko opreme, ki jo imamo, ali pa naredimo nekaj čisto novega. Zadnja posodobitev je super platforma za weightlifting, za katerega se je v zadnjem mesecu zahvaljujoč Sebatu (naš trener weightliftinga) navdušilo kar nekaj članov. In prav je tako.  Šele ko ga začneš malo bolje spoznavati, spoznaš da ni zastonj olimpijski šport.

Crossfit games so že pri wod-u 13.3. ki je ven prišel ravno danes. Na vrhu nič presenetljivega, same stare face, Froning, Baily, Salo… Predhodnji, se pravi wod 13.2. je bil: narediti čim več krogov v 10 minutah in sicer: 5x any way overhead, 10x dead lift (oboje 52kg) ter 15xbox jump. Tega sem opravil tudi sam, 262 ponovitev, kar ok. Ampak čestitke Sergiju, ki mu je ena ponovitev zmanjkala za celih 9 krogov! Sedaj pa hitro v gym in vadit musle up, drugače nam ne bo ratalo skozi 13.3. :)


Workout 13.3
MEN
Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of:
150 Wall balls (20 lbs to 10' target)
90 Double-unders
30 Muscle-ups
WOMEN                               
Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of:
150 Wall balls (14 lbs to 9' target)
90 Double-unders
30 Muscle-ups

Ni komentarjev:

Objavite komentar